Jorik Hekman

“Liefdevolle ogen, aanwezigheid en genade. Dat is wat ik meebreng. Ik ontmoet je graag “

Hallo, ik ben Jorik.
Oorspronkelijk geschoold in de werktuigbouw en veel gereisd in vele landen.
Tot ik opmerkte dat ik in mijn werk als bedrijfsleider meer enthousiasme ervoer als mensen op de juiste plek kwamen en energie hadden, dan dat ik enthousiasme ervoer wanneer we een mooi product leverden.
Van hieruit groeide mijn interesse in het werk van de hulpverlening en ben ik me hierin gaan scholen zodat ik deze energie in mijn werk kon gaan inbrengen.
Het ondersteunen van mensen in het (her)ontdekken van wat past en helpend is in het leven.

Tegelijkertijd ben ik de reis naar binnen steeds meer gaan waarderen en geniet ik (nog steeds) van de werelden die in mij te ontdekken zijn.
En daarnaast de werelden die in het contact met anderen en de omgeving te ontdekken zijn.

De reis naar binnen startte 15 jaar geleden noodgedwongen toen ik mijn eigen grenzen tegenkwam. Mijn overlevingsmechanismen, de destructieve patronen, hadden grote invloed op mijn leven en energie en noodzaakten mij om mezelf beter te leren kennen en te herontdekken.
Later heeft de waardering voor deze reis mij steeds weer gemotiveerd om verder te ontdekken.  Gefascineerd door de opgedane ervaringen in therapie, opleidingen, supervisie en trainingen, bij Spectrum en elders en de geweldige mensen die ik ontmoet in mijn leven, voel ik mij nog steeds gedreven om te ontdekken.

Spannend? Ja..! Uitdagend? Ja…! Gemakkelijk? Nee…!
Maar echt… er is zo veel meer dan waar ik ‘vanzelf’ terecht kom, en wat ik ‘vanzelf’ doe…
Ik reis graag nog even door. En ervaar ruimte om mensen mee te laten reizen. Dus kom maar door, met waar jij bent! Ik zie je graag!

 

Waar kom je mij tegen?