Wij geloven in God
… als bron van liefde en leven en we geloven dat Zijn aanwijzingen en de wetten die Hij in de schepping, in de natuur en in ons lijf heeft ingeschapen, gezondmakend zijn.
We zoeken daarom altijd naar de integratie van pastoraat en therapie, van geloof en ervaring.
Omdat we geloven dat God een verlangen naar heelheid in ons leven heeft gelegd, zoeken we naar manieren om die heelheid in ons leven hier-en-nu meer vorm te kunnen geven èn te gaan ervaren.

Wij werken ervaringsgericht
….we zoeken naar de verbinding tussen verstand en gevoel.
Vanuit de overtuiging dat de integratie tussen dat wat we verstandelijk weten, wat we lijfelijk ervaren, wat onze emoties ons vertellen en wat Gods liefde ons kan leren, het meest helend is voor de mens.
We maken gebruik van inzichten en technieken vanuit de Gestalttherapie, Bio-energetica, Psychosyntese, Voice Dialogue, Psychodrama, Mindfulness en Systemische therapie.
Naast dat we in gesprek zijn, werken we met speelse werkvormen om zo ons lijf in de ervaring te kunnen betrekken.

En toen kwam de dag dat het risico om opgevouwen in de knop te blijven zitten groter was dan het risico om tot bloei te komen

Anais Nin

Wij zijn aanwezig
…..we werken met en vanuit ons hart.
Omdat we geloven dat we jou in je kwetsbare proces van groei en heling alleen nabij kunnen zijn als wij,  als eveneens kwetsbaar mens, naast jou kunnen staan.
Onze beroepshouding is geïnspireerd door Gods hart voor mensen en gegrond in het verlossende
werk van Jezus Christus. Onze therapeutische deskundigheid is er op gericht om jou, vanuit ons contact, te begrijpen en te aanvaarden maar ook waar nodig te confronteren en richting te wijzen.

Wij bieden een plek
……om tot rust te komen
nieuwe krachten op te doen
te herstellen
te rouwen
boos te zijn
je tranen te huilen ……

….. te groeien
je bewust te worden
keuzes te maken
vrijer te zijn
te genieten
je een geliefd mens te weten…….