Teamtraining

Investeren in samenwerking

Op aanvraag

  • Voor teams die willen investeren in samenwerking

  • Willen werken aan open communicatie

  • Bouwen aan een veilige en eerlijke werksfeer

Of je nu werkzaam bent in de hulpverleningssector of binnen een commercieel bedrijf, waar gewerkt wordt, wordt ook samen gewerkt. Goed met elkaar kunnen samenwerken is onmisbaar voor een goed resultaat. Of dat goede resultaat nu ’tevreden cliënten’ betreft of een ‘goede omzet’ of een ‘fijne werksfeer’. Elk team is gebaat bij een open en veilige sfeer waarbinnen constructief samen gewerkt kan worden.

Dat vraagt geregeld om een pas op de plaats: hoe zijn wij als team eigenlijk met elkaar aan het samenwerken?
Waar zijn we goed in en tevreden over en wat zouden we graag anders willen?
Hoe verhouden wij ons tot elkaar?
Voelen we ons veilig genoeg om elkaar te bevragen en feedback te geven?
Halen we alles eruit wat er in zit of nemen we omwille van de lieve vrede maar genoegen met hoe het is?

Als je de uitdaging met elkaar aan wilt om jullie samenwerking te onderzoeken en te verdiepen, dan is een teamtraining daarvoor een mooi instrument.

Onze teamtrainingen worden op maat gemaakt op basis van de vragen en de behoeften die voor jullie team van toepassing zijn.
Misschien is er een probleem ontstaan waar aan gewerkt moet worden, zijn er problemen omtrent de communicatie of willen jullie gewoon investeren om de goede werksfeer te behouden.

Reviews

Positief effect op de werksfeer.

We waren als team erg op elkaar betrokken maar ook bang om confrontaties met elkaar aan te gaan. Dat het juist daardoor heel onveilig werd kregen we door de teamtraining pas echt in de gaten.

De training heeft ons erg geholpen om te blijven genieten van onze onderlinge betrokkenheid maar ook eerlijker te worden over onze irritaties en de dingen die niet goed lopen.

Het heeft het echter gemaakt en daarmee ook veiliger. We durven opener te zijn naar elkaar en dat heeft een positief effect op de werksfeer.

Wanda – Volgde met haar verpleegkundigen team een teamtraining | Teamtraining

Aanmelden

Neem contact met ons op als je de mogelijkheden wilt bespreken en/of een offerte aan wilt vragen.


Stuur een mail