Individuele therapie

werken aan bewustwording en groei

€ 105,- per uur
€ 80,- voor de intake

  • Een plek voor heling en herstel 

  • Een plek om te werken aan bewustwording en groei

  • Een plek voor duurzame verandering en ontwikkeling

Het is niet je taak liefde te zoeken
maar wel om in jezelf alle muren te slechten
die je gebouwd hebt om haar buiten te houden
– rumi –

Kiezen voor therapie is kiezen voor verandering en groei.
Je gaat werken aan bewustwording, gewaarzijn, de signalen van je lijf herkennen en serieus nemen.

Wij bieden je een plek waar je vanuit het hier-en-nu kunt leren omgaan met wat zich aandient in jouw leven én waar je kunt leren begrijpen welke onderliggende patronen hieraan ten grondslag liggen.

Wij werken in de ervaring hier-en-nu, in het contact en lijfgericht.
Binnen een veilige, warme omgeving werken we samen aan duurzame verandering die niet alleen nieuwe inzichten met zich meebrengt maar ook concrete handvatten oplevert om in je dagelijkse leven, in je lijf, je relaties en je werk gezonde wegen te zoeken om om te gaan met wat je tegen komt.

Als je wilt weten of Spectrum een goede plek voor je is, meld je dan aan voor een intake. In de intake bespreken we samen je hulpvraag en kijken we wat voor dit moment in jouw proces een passende stap zou kunnen zijn.

Een intakegesprek duurt 3 kwartier.
De gewone sessies zijn een uur, tenzij we anders overeenkomen.
Wij hebben geen wachtlijst en nemen binnen twee weken na aanmelding contact met je op.

Je bent van harte welkom!

Reviews

Een plek om te leren tot rust te komen

Afgelopen jaar is het naar Spectrum gaan voor gesprekken, heel belangrijk voor mij geworden. Ik had de behoefte dat iemand naast me ging staan en met me mee keek naar mijn leven. Het lag behoorlijk overhoop. Bij Spectrum heb ik ‘echte’ mensen ontmoet. Geen therapeut achter een bureau en ik er naast. Maar iemand die letterlijk naast mij ging zitten. Dat maakte het voor mij een plek om te leren tot rust te komen en stil te staan bij mezelf. Vandaar uit keuzes maken om dingen wel of juist niet te doen.

Mathilde | Individuele therapie

Fijne plek

De drempel om in therapie te gaan was best hoog. Ik kom uit een gezin waar alles wat met therapie te maken heeft als zweverig wordt gezien en in mijn zakelijke werk omgeving is therapie ook niet een dagelijks gespreksonderwerp. Maar mijn therapeute is een heerlijk down-to-earth mens die mij met veel humor heeft begeleid. Daardoor heb ik naar buiten kunnen komen met de dingen die me van binnen opvraten. Nu is de storm in mijn leven weer wat geluwd en zoek ik haar af en toe op om gewoon even te kunnen delen en iemand mee te laten kijken. Het is en blijft een fijne plek voor mij.

Bart | Individuele therapie

Aanmelden

Meld je aan voor een intakegesprek.
Als we op basis van het intakegesprek tot verdere afspraken komen, vragen we
je om het contract hier in te vullen en in te sturen.


Naar Intake formulier Direct Contract invullen