Opstellingen

Inzicht in je familiesysteem

Sessie 3 uur

€ 156,- vraagsteller
€ 25,- representant

  • Systemisch werken met gezins- en familieopstellingen

  • Inzicht krijgen in hoe jouw familiesysteem invloed heeft op je leven hier-en-nu

  • Als vrager of representant meewerken aan het ervarend beleven en uitwerken van systemische vragen

Men hoeft de wereld niet te begrijpen,
men moet alleen zijn plaats erin weten te vinden.
-albert einstein-

Welkom op onze opstellingenavonden.
De vragen die cliënten op deze avonden inbrengen, worden door middel van opstellingen inzichtelijk gemaakt en verhelderd.

Vanaf onze geboorte maken we deel uit van allerlei gemeenschappen (systemen), zoals ons gezin, familie, school, kerk, werk en maatschappij. Al deze systemen hebben hun eigen regels en wetten, soms duidelijk uitgesproken, veelal onuitgesproken. En al deze systemen hebben invloed op ons. Ons systeem van herkomst echter, onze familie, heeft een doorslaggevende invloed op hoe wij ons leven vorm geven en ervaren. Bewust of onbewust leven we de wetten en regels van onze familiesystemen.

Een familieopstelling is een prachtige manier om zichtbaar, voelbaar en ervaarbaar te maken wat er in jouw systeem speelt. Waar je verstrikt in bent geraakt, wat je belemmert, de verborgen dynamiek, de onverwachte drijfveer, alles kan zich in een opstelling ontvouwen. Uitgangspunt is onze eerbied voor de orde die geschapen is en de plek die ons daarin toekomt .

Vrager
Voorafgaand aan de opstelling waarin jij je vraag inbrengt krijg je een mail met een uitnodiging en de vraag om je opstelling voor te bereiden. Dit kun je desgewenst samen met je therapeut voorbereiden. De opstelling gebeurt aan de hand van een door jou ingebrachte vraag of thema. We zullen de vraag kort verkennen, waarna we met de representanten de opstelling neerzetten.
Wat het oplevert is een ervaring, een inzicht en een taak; de ervaring van het nu, inzicht in hoe het is en/of was en wat niet verandert, en een taak voor wat wel veranderen kan door de invloed die jij uit kunt oefenen in jouw leven.
Representant
Je kunt deze avonden ook bijwonen als ‘representant’.
Je bent dan beschikbaar om opgesteld te worden en staat ten dienste van degene die de vraag in brengt.
Verkenner
Wil je graag kennis maken met systemisch werken en liever niet opgesteld worden? Dan kun je de avond bijwonen als ‘verkenner’.
Hiervoor betaal je hetzelfde tarief als een representant.

 

Reviews

-duidelijk inzicht-

We hebben samen een relatie opstelling gedaan. Op het moment zelf hebben we een intense ervaring opgedaan. Door het beeld van onze beide opstellingen kregen we duidelijk inzichtelijk waar we elkaar in onze relatie steeds mislopen.

We zijn tijdens de opstelling met veel geduldige aanwezigheid begeleid. Dat samen met de veilige en genadige sfeer in de groep van representanten hebben we beide de moed gehad om aan te kijken wat er in onze opstellingen aanwezig was en waar het in onze relatie schuurt. We voelen ook nu nog, maanden laten, meer kracht en meer richting om onze eigen individuele thema’s en de thema’s in onze relatie aan te gaan.

René en Ellen | Opstellingen

-een diepgaand ervaren-

Dick en Esther zijn bezielde professionals en belichamen het opstellingenwerk. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen en creëren daarmee een ‘holding space’ waarin alles er mag zijn en zich kan ontvouwen.

Mijn opstelling was een diepgaand ervaren met waardevolle inzichten en daarmee een belangrijk ijkpunt in mijn persoonlijke proces. Het heeft veel helderheid gebracht, over de verwarring in mijn familiesysteem. De verwarring teruggeven daar waar het thuis hoort, is simpelweg bevrijdend. Ik merk dat nog elke dag”

Liliane | Opstellingen

Agenda

Opstellingen

Opstellingen avond

Meld je aan

Je kunt je hier als vraagsteller of representant aanmelden voor de eerstvolgende
opstellingenavond.


Stuur een mail