Nieuws

Open huis

14.00 u.-15.30 u. Inloop Van harte welkom om binnen te lopen en een kijkje te nemen. De koffie en thee staan voor je klaar. We ontmoeten je graag. 15.45 u.-18.00 u. Spectrum proeverijEen inhoudelijk programma waarin je op allerlei ervarende manieren kennis kunt maken met ons aanbod en onze manier van werken.We lichten vast een […]

Nieuws

Nieuwsbrief Voorjaar

Nieuwsbrief Spectrum Voorjaar (mailchi.mp) Het seizoen is in volle gang. We genieten van onze nieuwe plek met zoveel ruimte en uitzicht op de groene bosrand. Lees meer in onze nieuwsbrief, o.a. over ons OPEN HUIS op zaterdag 21 september.

Nieuws

Diplomering BeroepsFase

Drie intensieve dagen van afscheid, gevolgd door een feestelijk samen zijn met familie en vrienden! Met mooie woorden, feestelijke toespraken door studenten en familieleden. Wat een prachtig feest. Een kleine foto impressie.

Nieuws

Nieuw Pand

Begin januari 2024 was het dan zo ver. We openden de deuren van ons nieuwe pand aan de Industrieweg in Hattem. Een nieuwe plek, dichtbij waar we in geloven. Hier een inkijkje in ons nieuwe pand.

Nieuws

Ode aan de Nieuweweg

In december 2023 trokken we de deur van ons pand aan de Nieuweweg achter ons dicht. Einde van een tijdperk. Onze collega Martine schreef haar memoires.

Nieuws

Spectrum magazine

30 jaar geleden geboren vanuit het verlangen om een plek te bieden voor bewustwording , creativiteit en zingeving. Een plek om op adem en op verhaal te komen. Niet om het leven op te lossen, maar om het te léven, met alles wat het in zich herbergt.